Yhteystiedot

+358 (0)10 230 5000
info@sodankylahotel.fi
Unarintie 15, 99600 Sodankylä
Finland

Aukioloajat

Vastaanotto:

Ma-pe 06:00-22:00, la 08:00-22:00, su 08-12 & 16-21
(su klo.12-16 vain puhelinpäivystys 010-230 5000)
Juhlapyhien aukioloajat saattaa muuttua, saat ne soittamalla suoraan hotellille

Aamiainen:

ma-pe 6.00-9.00, la-su 8.00-10.00

Turhuuden Tori & Makujen Markkinat: Krouvi – Ravintola

Krouvi Ravintola:
Ma-la 09:00-22 ja su 09:00-12:00 & 16-22 (HUOM! Su & Ma keittiö ei ole auki)
Keittiö: Ti-la 15:00-21:00 (tilaukset 20:30 mennessä)
TakeAway: ma-la 15:00-21:00Me palvelemme sinua Sodankylässä:

Joona, vaastanottovirkailija / tarjoilija

Rollon kasvatti Joona saapui meille ensin Raahen kautta päätyen lopulta Sodankylään. Edelleen Joonan saattaa tarpeen mukaan tavata myös muissa Peerâ kohteissa ja hänet ristittiin aluksi meidän kiertäväksi komeetaksi.

Nokkela ja nopea, vauhdikas ja huumoria silmäkulmassa, siinäpä tämän alan hyviä ominaisuuksia kaveri täynnä. Taustalla kokemus ja ammattitaito useiden Lapin hotellien vastaanotoista kerättynä. Ei tule päivä pitkäksi kun ideointia ja intoa piisaa asiakkaiden ja henksun virkistykseen 24/7.

Meillä on työkaverina mies, joka puhuu eikä murise! Vapaalla emme löydä häntä mistään, herra häviää kuin tuhka tuuleen – silti hänellä on aina repullinen kokemuksia töihin palatessaan. Haasteena siis lukijalle: bongaa Joona!

Mikä laulaen tulee niin se Tialta menee…..korvamadoksi kollegalle.
Niinhän se on että pelkkää rautaa ranteissa ja palveluasenne pilvissä, ikuinen lataus auringon voimalla, siitä on  tehty tämä Kokkolasta singahtanut ohjus ilahduttamaan Sodankylän arkea. Matkaopas, hotelli-ja ravintola-alan ammattilainen, esihenkilö – pitkä ja monipuolinen on kokemus ja legendaarisia tarinoita matkalla mukaan kertynyt. Elämä on intohimo.
Sano sinä kieli niin katsotaan meneekö kauan että Tia puhuu sitä ja naurut ovat hersyviä ja kädet liikkuvat ilmassa.

Asioiden ja ihmisten tutkiminen ja niistä oppiminen ei taida loppua koskaan ja työkaverin ja asiakkaan riemastuttaminen pulppuavan luonnon voimalla tekee arjesta aina luxusta.Tiimityöllä on ennennäkemättömät voimat ja hyvän kierrättäminen on paras ympäristöteko mitä tässä Peerâ perheessä voidaan tehdä! Tämän voiman luomiseen ladataan akut mökkeilyn ja kirjojen parissa.
Tuleppa juttelemaan Tiian kanssa ja saatat olla kohta kanta-asiakas!

Niin kuin aamuauringon ensimmäiset säteet ulottuvat Peerân aamiaissaliin, porhaltaa SOL:n aurinkoinen Tia keltaisissaan huolehtimaan asiakkaidemme viihtyvyydestä.

Saumaton yhteistyö vastaanoton ja hotellisiivouksen välillä näyttäytyy parhaimmillaan hyvänä lopputuloksena asiakkaalle. Hersyvät naurahdukset ja iloiset tervehdykset ja katsekontakti, siitäpä osansa saa jokainen. 

Ei niin tiukkaa päivää taida tulla etteikö meidän Tia totea että no kyllä se varmaan onnistuu. Siivouslistan tekstit ja merkinnät kyllä vihjaavat että akateeminen alakin voisi olla nurkan takana. Kyllä on ilo silmälle saada asioista aina selkeät raportit ja kun asiat sovitaan niin ne myös hoidetaan. 

Ehkäpä se moinen tasapaino saadaankin ihanista mökkitunnelmista, missä akkuja lataillaan sopivin väliajoin! Kysypä Tialta?