Meiltä täyden palvelun kokoukset & juhlat!

Kokous- ja ryhmäasiakkaitamme palvelemme kahden kabinetin voimin: hyvin varustelluista tiloistamme löydät kaiken tarpeellisen ja enemmänkin onnistunutta tilaisuutta varten. Monipuoliset tarjoilumme ja vankka ammattitaitomme saavat hymyn jokaisen vieraan kasvoille!

Lue lisää vaihtoehdoista alta:


Kokous

Kokous ja virkistävät tarjoilut tuovat tulosta!

Hotelli Sodankylä tarjoaa kokouspäivälle kabinettitiloja, auditorion, saunatiloja ja kokonaisia ravintolatiloja tilauskäyttöön.
Kokousvarusteluna datatykki ja fläppitaulu.

2.kerroksen ravintolan perältä löytyvät 1-kabinetti luokkamuodossa 17 hlö ja 2-kabinetti 13 hlö ryhmätilana.
Lisätilaa erilaisille ryhmätöille löytyy ravintolatiloistamme.
Kellarikerroksessa kokousväelle 49-paikkainen auditorio.
Saunaosaston 2 saunaa ja takkahuone antavat päivälle rentouttavan päätöksen ennen maittavaa illallista.

Tarjoiluissa huomioimme kokoukselle terveellisiä ja virkistäviä taukotarjoiluja. Tarjoamme kahvitusten kera monipuolisia makeita tai suolaisia taukoherkkuja, pienten kokousbuustia nostavien tarjoilujen kera.
Kokouslounaamme alkavat aina raikkaalla salaatilla ja uunituoreella talon leivällä. Pääruokana terveellistä ja maittavaa lounasruokaa ja lounaan kruunaa se pieni makea ja niin tärkeä jälkiruoka.

Yhdessä osaavan henkilökuntamme kanssa suunnitelluista kokouksista, koulutuksista kuin muistakin tapahtumista, osallistujat poistuvat energisinä ja valmiina tuleviin koitoksiin!

Sauna

Miltä kuulostaisi saunailta kaveriporukalla?

Hotellilta löytyy mukava takkahuone saunalla ja se soveltuu rennompiin illanviettoihin esimerkiksi kaveriporukan kesken. Viihtyisiin tiloihin ja kuumiin löylyihin mahtuu mukavasti 10 hengen ryhmä. Voimme toimittaa saunatiloihin myös tarjoiluja ja virkistäviä juomia!

Muut juhlat

Nimiäiset, rippijuhlat, lakkiaiset tai syntymäpäivät tulossa?

Hotelli Sodankylässä on vietetty erilaisia juhlapäiviä useassa eri elämän vaiheessa. Lämmin tunnelma välittyy niin järjestäjälle kuin osallistujalle ja monipuoliset juhlatarjoilut maistuvat kaikille. Kysy tarjousta, rakennetaan unohtumattomat juhlat juuri Sinun tarpeisiisi!

Muistotilaisuus

Hotelli Sodankylä tarjoaa toimivat puitteet muistotilaisuuden viettoon Sodankylän keskustan välittömässä läheisyydessä. Lämmin tunnelma välittyy osallistujille persoonallisissa tilaisuuksissa.

Järjestämme muistotilaisuuksien tarjoilut ammattitaidolla, omaisten toiveiden mukaisesti.Galleria


Nähdään Hotellilla!