Työmatkalla Lapissa

Tuoko työt sinut Sodankylään tai tarvitsetko yrityksesi työntekijöille majoitusta Sodankylässä?

Peerâ on yritysasiakkaan paras kaveri majoitus- ja kokouspalveluissa. Siksi onkin loogista, että hyvin rakennetun pohjan päälle tarjoamme työmatkalaisille ja kokouskonkareille etuja, joilla työpäivästä saa kaiken irti. Peerân yrityssopimuksen edut ovat voimassa kaikissa ketjun kohteissa, ja laskutussitoumus voidaan solmia tarvittaessa yrityssopimuksen yhteydessä!

Millaista majoitusta tarvitset?


Etuhinnat säännölliseen majoitukseen

Jos Sodankylä on työmatkojen suuntanasi säännöllisesti, niin kysy etuhintaa yrityksellesi.

Sopimusasiakkaanamme olet oikeutettu veloituksettomaan huonetyypin korotukseen sekä veloituksettomaan aikaiseen sisäänkirjautumiseen (alkaen klo 9.00) saapumispäivänä sekä myöhäiseen uloskirjautumiseen (klo 18.00 mennessä) lähtöpäivänä hotellin varaustilanteen näin salliessa.

Lähetä viestiä +358 (0)10 230 5200
info@sodankylahotel.fi

Projektimajoitus

Jos tiedossasi on pidempi urakka tai projekti Sodankylän seudulla, niin räätälöimme majoituskokonaisuuden yrityksesi tarpeisiin.

Olemme vuosien varrella majoittaneet rakennus- ja kunnostusprojektien urakoitsijoita, festivaalien järjestäjätiimit ja esiintyjät viikkojen tai kuukausien projekteissa.

Pysäköintialueella löytyy tilaa ja majoitusta voidaan järjestää helposti. Sodankylästä käsin on helppo kulkea lähialueille.

Kysy lisää projektimajoituksesta: +358 (0)10 230 5200
info@sodankylahotel.fi

Ravintolaedut

Asiakkaan / Asiakkaan edustajan majoittuessa ja ruokaillessa Peerâ-toimipisteen ravintolassa (jos kohteessa sellainen on) hänet on ruokailun yhteydessä oikeutettu yhteen (1) alkoholittomaan ruokajuomaan maksutta.

Asiakas / Asiakkaan edustaja on aina Peerâ-toimipisteessä vieraillessaan oikeutettu veloituksettomaan kahviin/teehen. Asiakkuus todennetaan hotellin vastaanotossa.

Kokousedut

Asiakkaan / Asiakkaan edustajan hankkiessa päiväkokouspaketin Peerâ-toimipisteessä tapahtuvaa tilaisuuttaan varten, tarjotaan tilaisuuteen osallistuville mahdollisuus saunomiseen hotellin yleisissä saunatiloissa veloituksetta.

Saunomismahdollisuuden käytöstä on ilmoitettava hotellin henkilökunnalle viimeistään kokouspäivänä klo 14.00 mennessä.

Rahaetu

Peerâ Hotels tarjoaa Asiakkaalle kalenterivuoden aikana (1.1.–31.12.) jokaisesta 3000 € arvoisesta tehdystä ostosta yhden (1) lahjakortin, arvoltaan 100 €. Lahjakortin voi käyttää missä vain Peerâ-toimipisteessä osin/kokonaan majoitukseen tai ravintola-/kokouspalveluihin, poissulkien Kartanohotelli Karolineburgin catering-palvelut. 

Lahjakortti tulee käyttää kerralla eikä sitä voi muuttaa rahaksi. Lahjakortti/-kortit lähetetään Asiakkaan yhteyshenkilölle aina vuoden päätyttyä, viimeistään tammikuun loppuun mennessä.


Liitytkö siis perheeseemme?