Kun majoitus on selvillä, pitäisi tietää ruokapuolesta.

Alta löydät esittelyt omista ja yhteistyökumppaneidemme tarjoamista ruokailupalveluista, jotta voit suunnitella vierailuasi kokonaisuutena.


Peerâ aamiainen

Tervetuloa parempi aamu! Uskomme siihen, että hyvä aamu alkaa tuoksuilla ja tuoreudella ja maku kruunaa kaiken. Värikästä ja inspiroivaa makumaailmaa pöytä täynnä – houkutellen maistamaan.

Peerâ-aamiaisella jaksaa varmasti. Voit koota erilaisia kokonaisuuksia vaihtelevasti useamman päivän majoituksen aikana tai viettää vain yhden pitkän aamiaishetken rennosti kokeillen kaikkea. 

Erikoisuutemme Peerâ Puurobaari tarjoaa joka aamu rauhassa kypsynyttä uuniohrapuuroa, virkistävää ja täysin vegaanista tuorepuuroa ja sitä maistuvampaa kaurapuuroa eri lisäkkeiden kera.

Peerâ-aamiaiselle voit tulla myös ilman majoittumista, varaat vain paikkasi edellisenä päivänä. Kylläisyys on hyve, koe se!

Lounas

Teemme lounaita tilauksesta ryhmille ja kokousporukoille. Muuten voimme suositella muutamaa lähellä olevaa lounasvaihtoehtoa:

Turhuuden Tori & Makujen Markkinat

Tule nauttimaan hyvästä ruoasta ja juomasta!

Katutasossa matkailijoita palvelee Turhuuden Tori ja Makujen Markkinat. Ruokalistamme rakentuu laadukkaiden raaka-aineiden ympärille tarjoten matkailijoille simppelisti pohjoisen makuja ja paikallisille ennenkaikkea uusia makuja ja vaihtelua arkeen – myös helpon Take Away:n kera. Ruokavaliot ja ruoka-aineallergiat ovat meille sydämen asia.

Loistavan Kespron tukkuyhteistyön ja Foodster-oppien lisäksi teemme tietysti yhteistyötä lähiruokatuottajien kanssa; poronlihaa ja porotuotteita Kotaporolta Unarista ja Kylmäseltä. Laadukkaista kalatuotteistamme vastaa Kiveliön Kala. Hillat ja korvasienet hankimme vakiopoimijoittemme kautta paikallisesti. Arctic Ice Cream Factory valmistaa herkullista jäätelöä aivan Napapiirin tuntumassa. 

Juomapuolella pyrimme tarjoamaan hyviä maistuvia, erityisesti ruoan kylkeen sopivia juomia, mitä ei välttämättä löydy vielä lähikaupoista!

Tilausruokailut

Järjestämme pyydettäessä ruokailuja suuremmille seurueille asiakkaan toiveiden mukaan.

Ota yhteyttä ja järjestetään juuri Teidän tarpeisiinne sopivat ruokailut!

Asiakaskeittiö

Houkutteleeko ruoan kokkaaminen itse?

Kellarikerroksestamme löytyvä asiakaskeittiömme on vierailun ajan asiakkaidemme vapaassa käytössä. Keittiöstä löydät välineet monenlaiseen kokkailuun sekä tietysti jääkaapin, jossa tarvikkeiden säilytys onnistuu kätevästi.


Hyvää ruokahalua!