Kun majoitus on selvillä, pitäisi tietää ruokapuolesta.

Alta löydät esittelyt ruokailupalveluista!


Bar Krouvi

Bar Krouvi sijaitsee Hotelli Sodankylässä, katutasossa mutkatonta ruokailua!

Mutkatonta itsepalvelua, rentoa kulkijan kukkarollekin sopivaa ja maistuvaa ruokaa sopivan juoman kera ja kiehtova setti kiehtovia pöytäpelejä – siitä se meidän Krouvi on tehty.  

AUKIOLOT:
MA-SU 15-22
KEITTIÖ MA-LA 16-21

Katso tarkemmat pyhäpäivien aukiolot yhteystiedoista!

Yli 6hlö seurueille voit tehdä pöytävarauksen soittamalla 010 230 5200.

Konstailemattomia makuja, jotka varmasti vievät kielen mennessään!

Tilausruokailut

Räätälöimme kernaasti erilaisiin tilaisuuksiin erikoismenut ja juhlat ja kokousjärjestelyt.

Järjestelyjen yksityiskohdat tarvitsemme sovittuna viimeistään 7 päivää ennen tilausta, joten ota yhteyttä ajoissa erikoistilaisuuksien tarpeessa.

Peerâ aamiainen

Tervetuloa parempi aamu! Uskomme siihen, että hyvä aamu alkaa tuoksuilla ja tuoreudella ja maku kruunaa kaiken. Värikästä ja inspiroivaa makumaailmaa pöytä täynnä – houkutellen maistamaan.

Peerâ-aamiaisella jaksaa varmasti. Voit koota erilaisia kokonaisuuksia vaihtelevasti useamman päivän majoituksen aikana tai viettää vain yhden pitkän aamiaishetken rennosti kokeillen kaikkea. 

Erikoisuutemme Peerâ Puurobaari tarjoaa joka aamu rauhassa kypsynyttä uuniohrapuuroa, virkistävää ja täysin vegaanista tuorepuuroa ja sitä maistuvampaa kaurapuuroa eri lisäkkeiden kera.

Peerâ-aamiaiselle voit tulla myös ilman majoittumista, varaat vain paikkasi edellisenä päivänä. Kylläisyys on hyve, koe se!

Aamiainen muille kuin hotellin asukkaille 17€/hlö, tervetuloa!

Asiakaskeittiö

Houkutteleeko ruoan kokkaaminen itse?

Kellarikerroksestamme löytyvä asiakaskeittiömme on vierailun ajan asiakkaidemme vapaassa käytössä. Keittiöstä löydät välineet monenlaiseen kokkailuun sekä tietysti jääkaapin, jossa tarvikkeiden säilytys onnistuu kätevästi.

Keittiöstä löydät: mikron, jääkaapin, astianpesukoneen, astiaston ja pakastelokeron.

Ruokailu Sodankylässä?

Sodankylän keskustassa lounasta tarjoavat muun muassa Ravintola RuusuSuola sekä Neste Alatalo ja Neste LompolontieHotelli Sodankylässä herkuttelet Bar Krouvin á la cartella ja nautit viilentävät drinkit. Jos kahvi- ja kakkuhammasta kolottaa, kannattaa piipahtaa herkkuhetkelle Kahvila Smakiin, josta saa myös maittavat vaihtuvat lounasannokset!

Lue lisää:


Hyvää ruokahalua!