Kun majoitus on selvillä, pitäisi tietää ruokapuolesta.

Alta löydät esittelyt omista ja yhteistyökumppaneidemme tarjoamista ruokailupalveluista, jotta voit suunnitella vierailuasi kokonaisuutena.


Peerâ aamiainen

Tervetuloa parempi aamu! Uskomme siihen, että hyvä aamu alkaa tuoksuilla ja tuoreudella ja maku kruunaa kaiken. Värikästä ja inspiroivaa makumaailmaa pöytä täynnä – houkutellen maistamaan.

Peerâ-aamiaisella jaksaa varmasti. Voit koota erilaisia kokonaisuuksia vaihtelevasti useamman päivän majoituksen aikana tai viettää vain yhden pitkän aamiaishetken rennosti kokeillen kaikkea. 

Erikoisuutemme Peerâ Puurobaari tarjoaa joka aamu rauhassa kypsynyttä uuniohrapuuroa, virkistävää ja täysin vegaanista tuorepuuroa ja sitä maistuvampaa kaurapuuroa eri lisäkkeiden kera.

Peerâ-aamiaiselle voit tulla myös ilman majoittumista, varaat vain paikkasi edellisenä päivänä. Kylläisyys on hyve, koe se!

Aamiainen muille kuin hotellin asukkaille 16€/hlö, tervetuloa!

Lounas & illallinen

Illallista tai myöhäistä lounasta ajatellen tsekkaa meidän BarKrouvi tästä!

Teemme lounaita tilauksesta ryhmille ja kokousporukoille. Muista lounasvaihtoehdoista pääset ajan tasalle Visit Sodankylän sivujen kautta:

Visit Sodankylä

Asiakaskeittiö

Houkutteleeko ruoan kokkaaminen itse?

Kellarikerroksestamme löytyvä asiakaskeittiömme on vierailun ajan asiakkaidemme vapaassa käytössä. Keittiöstä löydät välineet monenlaiseen kokkailuun sekä tietysti jääkaapin, jossa tarvikkeiden säilytys onnistuu kätevästi.

Keittiöstä löydät: mikron, jääkaapin, astianpesukoneen, astiaston ja pakastelokeron.

Tilausruokailut

Räätälöimme kernaasti erilaisiin tilaisuuksiin erikoismenut ja juhlat ja kokousjärjestelyt.

Järjestelyjen yksityiskohdat tarvitsemme sovittuna viimeistään 7 päivää ennen tilausta, joten ota yhteyttä ajoissa erikoistilaisuuksien tarpeessa.


Hyvää ruokahalua!