Kesän makuja – uudet ruokalistat ovat täällä!
Nämä annokset kannattaa testata uusilta ruokalistoiltamme – lue myös mitä suosittelemme!
Onko mitään parempaa kuin Suomen kesä ja hyvä ruoka?
Sodankylässä Hotel Karhun ravintolassa sekä Kajaanissa Hotel Kajanuksen ravintolassa herkutellaan uusilla annoksilla koko kesän ajan!
Alkuruoka on tärkeä osa kokonaisuutta – kepeä alku, raikkaita makuja!
Sekä Sodankylän että Kajaanin listoilta löydät alkuun bruschettaa – klassinen, mutta niin hyvä!
Lisäksi tarjolla on kukkakaali-fenkolikeittoa, salaatteja sekä herkullinen erikoisuus: parsaa Comté-juustokastikkeella ja graavattua keltuaista.


Pääruoaksi pihviä, risottoa, pastaa vai burgeria?
Kajanuksen ravintolassa voit maistaa mielenkiintoista pihviannosta. Surf & Turf yhdistää herkullisen pihvin ja scampit!
Sano nopeasti: varsiparsakaalirisotto! Onnistuuko? Voit harjoitella tätä tarjoilijan kanssa – tämä herkku löytyy molempien kohteiden listoilta!
Lisäksi voit maistaa taimenta, siikaa, pastaa ja erilaisia burgereita.
Aina on tilaa jälkiruualle!
Miltä maistuisi valkosuklaakreemi & vaniljasorbetti, köyhät ritarit, mutakakku, uunijäätelö tai juustokakku? Näitä herkkuja löydät listoiltamme.


👨🍳 Eeva & Soile suosittelevat!
Eeva Sodankylästä suosittelee:
No taimenta talon tapaan tottakai!
Olen itse suuri kalastuksen ystävä! Talvella on saanut taas pilkkiä – kiitettäviä saaliitakin tullut (kuten kuvasta näkee)!
Taimenta talon tapaan saat Hotel Karhun ravintolasta Sodankylästä!
Soile Kajaanista suosittelee
Soile suosittelee Surf & Turf -annosta. Herkullinen pihvi sekä scampit tekevät annoksesta monipuolisen, lisäksi annokseen tulevat kermaperunat!
Annos sopii jokaiselle, varsinkin, jos haluaisit maistella vähän kaikkea!
Tämän herkun löydät Kitchen & Bar Kajanuksen listalta!