Vuokraa Pyhän komein kelomökki yrityksellesi, perheellesi, joukkeellesi tai vaikka juhlia varten!

Tietotunturi tarjoaa täydelliset puitteet laadukasta hotelli-mökkimajoitusta etsiville suuremmille ryhmille aivan hiihtolatujen ja Pyhän laskettelurinteiden lähettyvillä. 

Tietotunturi on vuonna 1993 rakennettu kelomökki, jolla on kokonaispinta-alaa 600m2. Mökistä löytyy seitsemän makuuhuonetta, joista jokainen on varusteltu kahdella sängyllä, omalla suihkulla ja WC-tiloilla sekä taulu-TV:llä. Mökin sydän on ehdottomasti kaunis kivitakka ja suuri yhteinen olohuone parvekkeella. Mökin alemmasta kerroksesta löytyy yhteinen sauna ja pesutilat, sekä takka- että pelihuone. Alakerrassa on myös mahdollisuus majoittaa 12 henkeä kahdessa makuusalissa.  

DSC_0216.jpg

Mökistämme löytyy kahdet ruokailutilat ja suuri keittiö. Jos loman aikana ei kuitenkaan haluta käyttää aikaa ruoan laittoon, catering-palvelu on järjestettävissä aina aamiaisesta illalliseen. Aktiviteetteja voidaan myös järjestää pyynnöstä, yhteistyökumppanina toimii Pyhä Safaris.

Olohuone

Suureen ruokailu-/olohuoneeseen on mukava kerääntyä viettämään yhteistä aikaa joko seurustelun, lautapelien tai vaikka elokuvaillan yhteydessä. Suurista ikkunoista voi nähdä metsän läpi Pyhän rinteet ja mennä vaikka nauttimaan raikkaasta ilmasta parvekkeelle.

DSC_0256.jpg

Huoneet

Mökin 7 huonetta on jaettu kahteen käytävä-siipeen ja jokaisen  huoneen oven saa kiinni omalla avaimella. Huoneet muistuttavat hotellihuoneita, sillä niissä on jokaisessa omat suihku- ja WC-tilat. Kaikki voivat siis säilyttää oman rauhan isommassakin ryhmässä, mikä tuo lisäarvoa ja lisämukavuutta vierailuunne.

Sauna

Vastikään uusittu sauna tarjoaa kuumat löylyt tähtitaivaan lailla tuikkivien valojen alla. Hiukan hurjemmasta menosta pitäville tiedoksi, että talvisin saunasta on lyhyt reitti hypätä suoraan lumihankeen kieriskelemään! Saunan jälkeen on mukava istua takkahuoneessa tulen äärellä.

Pelihuone

Jos pakkaset yltyvät liian koviksi, tai muuten vaan alkaa kilpailuviettiä kutkuttamaan, mökistämme löytyy pelihuone. Siellä voitte pelata biljardia, pöytätennistä, heittää sähköistä tikkaa tai vaikka vain katsoa TV:tä muiden pelatessa. Joten jos laiskottaa ja ei halua mennä mihinkään, tekemistä löytyy sisältäkin!

DSC_0212.jpg

Mökki vuokrattavissa ympäri vuoden!

Varaustiedustelut:

Puh. 010 230 5382

Sähköpostitse: hilla-rina@palokari.fi

Jokainen tarjouspyyntö hinnoitellaan asiakkaan tarpeita myötäillen riippuen henkilömäärästä ja majoittumisen kestosta.


Pyhä-Luoston Kansallispuisto

AnttiAutti-JaniKarppaPhoto-6209.jpg

Pyhä-Luoston kansallispuiston jylhät maisemat, kuvankaunis luonto ja hiljaisuus yhdessä alueen monipuolisten palvelujen kanssa luovat houkuttelevan kokonaisuuden lomailijoille. Kansallispuistolla on pitkä historia, kun vuonna 1938 perustettiin Pyhätunturin kansallispuisto ja sitä laajennettiin vuonna 2005, jolloin syntyi Pyhä Luoston kansallispuisto. Kansallispuiston ydinosan muodostaa Suomen eteläisin tunturijono. Alue palvelee monipuolisesti niin luonnonsuojelua, paikallisväestöä, retkeilyä kuin matkailuakin.

Kansallispuiston juurella sijaitseva Pyhätunturin hiihtokeskus tarjoaa valtakunnan parasta vapaalaskua ja monipuolisimmat rinteet. Pisimmän rinteen pituus on 1800 metriä ja vaihtoehtoja löytyy aina perheen pienimmistä vähän kokeineimmillekkin laskettelijoille. Pyhä-Luoston alueelta löytyy myös yli 150 kilometriä hiihtolatuja taianomaisissa maisemissa.