• Hotelli Sodankylä (map)
  • 15 Unarintie
  • 99600
  • Finland

Kevään opinnoistaan valmistuneiden kunniaksi juhlitaan keski-Lapissa näyttävästi ja isosti lauantaina 1.6.2019 Hotelli Sodankylässä.

600 asiakasta imaiseva Hotelli Sodankylä järjestää opintojen päättäneille ja juhlaväelle arvonsa mukaiset juhlavat juhlat, Gradu 2019-tapahtuman.

Illan viihteestä riittää moneen lähtöön ja eri-ikäisille viihdettä.

2.krs ravintolassa kansaa tanssitetaan kaikkien maailmanhittien tahdissa ja useamman dj:n voimin. Maineikkainta titteliä kantaa illan tähti, Suomessakin suosioon nousseen nais-dj-kulttuurin yksi kantavimmista nimistä on DJ Suvi B. Alalla huimaan suosioon noussut nainen on menestyksekkäästi luonut uraa DJ:nä vuodesta 2009. Suvi B tunnetaan myös Playboy-mallina vuoden 2011 Viron Playboy-lehden kannesta.

Hän on kerännyt runsaasti kokemusta erilaisilta keikkalavoilta myös Suomen rajojen ulkopuolelta niin DJ:nä kuin mallina. Hän on keikkailut Yhdysvalloissa asti. Suvi B tunnetaan myös useilta Suomen klubeilta ja useista tosi-tv -ohjelmista; muun muassa Viidakon Tähtöset ja Martina & Hengenpelastajat -sarjoista. Suvi B rakastaa esiintymistä ja nimeää musiikin intohimokseen. Hän tarjoaa unohtumattoman klubi-illan kuulijoilleen soittaen parhaimmat soundit ja himotuimmat klassikot eri musiikkityylien parista. ”Teen keikkoja laidasta laitaan, erityisesti klubikeikat/yökerhot on mun juttu. Ja kokemusta löytyy aina rokkiristeilystä rauhalliseen taustamusiikin soittamiseen. Suvi B tunnetaan myös tv-ohjelmasta Dj Diaries, jonka hän toteutti yhdessä Amanda Harkimon kanssa. Suvi B odottaa innolla Sodankylän keikkaa keski-Lapissa.

Krouvissa klassikot kehiin Beatlesin innoittamana

Tänä vuonna ei ole mitään syytä jäädä kotisohvalle, ei missään iässä!

Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band yhtye sai alkunsa Tornion Pop & Jazz Konservatorio Lappian opiskelijoiden

Tuomas Julkun (laulu/basso) ja Tero Kemppaisen (laulu/kitara/piano) yhteisenä opinnäytetyönä.

Bändin täydentävät Tomi Raikaslehto (laulu/rummut) ja Sami Köngäs (laulu/kitara). Kaikki yhtyeen jäsenet ovat Tornion Konservatorion nykyisiä tai entisiä oppilaita.

Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band on nähty keikoilla mm. Oulussa Petrellin Saluunassa, sekä Run to 60´s- festareilla.

Bänditaustaa löytyy jokaiselta yhtyeen jäseneltä jo useamman vuoden ajalta niin rockin, humpan kuin bilekeikkojenkin osalta.

Lisäksi Julku ja Köngäs ovat julkaisseet myös omaa musiikkia. Julku TimeKillers- yhtyeen kanssa ja Köngäs No swaps yhtyeessä. Myös Raikaslehto ja Kemppainen työstävät parhaillaan omaa musiikkia. Raikaslehto on työllistynyt mm. YUP tribuutti bändissä Blavatskyn perilliset.

Julkun ja Kemppaisen muita yhteisiä projekteja ovat viihdeduo Radio Luxemburg, jonka laajennetussa kokoonpanossa Radio Luxemburg kvartetissa soittavat myös Kongäs ja Raikaslehto. Lisäksi keikkaa on tehty suomalaisia Euroviisuhittejä soittavalla Torsti´s Peoples- yhtyeellä.

Julku ja Raikaslehto ovat alkujaan Meri-Lapin alueelta, kun taas Köngäs on kotoisin Tervolasta ja Kemppainen Sodankylästä.

Kaikki yhtyeen jäsenet asuvat ja vaikuttavat tällä hetkellä Torniossa.

Kylän oma DJ-kolmikko SuviB:n kanssa keikalla

DJ-Masa, kolmikon kuopus syntyi Savukoskella ja kuunteli ocsid listoja ja dancemob liteä. Masan suosikki soitto musaa on trance ja house, mutta on joutunut opettelemaan jopa humppamusiikin soittoa. Päivä työnä Masa pelastaa ihmisiä pelastuskopteri Aslakilla!

DJ- Wille on porukan nestori, ja sen kyllä huomaa, mitä disco musiikki on tehnyt vajaassa 30 vuodessa. Salmisen Jouni on syyllinen Wille ammattiin. 1992 Jouni pyysi Willeä ja Paksu-Paulusta opettelemaan Deejii hommat, ja kunta osti kaluston millä päästiin keikkailemaan. Wille on soitellut sieltä asti levyjä, toki kävi soittelun ohessa raksa puolen. Willen sydämen on vienyt ysärimusiikki, Willen hevimies lookki on taakse jäänyttä aikaa, mutta edelleen Wille kuuntelee heviä salaa.

DJ-Paksu-Paulus aloitti deejii hommat jo ala-asteella 1989. Toki sen aikaisella tavalla eli nauhotteli levyiltä biisit kasetille, ja ainut tehtävä oli kääntää kasetti ja räpsytellä valoja. Lempi musiikkia on sekä ysäri, että edm musiikki, ehdoton ykkönen juuri nyt on Alan Walker. Päivä työnä Paksu-Paulus toimii yrittäjänä. Kiinnostus politiikkaan nousi nyt niin suureksi, että Lapin Rakastaja oli ehdolla eduskuntavaaleissa.

Kukaan ei soita enää vakituisesti yökerhoissa, mutta innokkaasti kierretään tapahtumissa ja yksityisbileissä. Työ tehtävät jakautuvat yleensä seuraavasti: Wille ja Masa roudaa kaluston ja laittaa laitteet toiminta kuntoon, ja minkä Paksu-Paulus puheluiltaan ehtii hän keskittyy neuvomaan ja arvostelemaan. Ja kun bileet starttaa Masa ja Wille soittaa musiikkia ja Paksu-Paulus puhuu ja laulaa mikkiin.

Ruokaa, yöpurtavaa, photo booth ja hempeilyä kesäyössä

Illan aikana keittiö palvelee klo 18-23 uuden kesäisen A la carten merkeissä ja klo 23-05 välillä pienten purtavien kera; rapeaa ja maistuvaa syötävää ja sormiruokaa Chef Henkan tapaan!

Baareista kauden suosituimpia viilentäjiä ja tietysti Karpan Kannuja.

Terassi myös avoinna 04:ään asti kesäyössä.

Ikuistettava ilta? Tottakai – photo booth tarjoaa hyvän nurkkauksen kerätä kaverit yhteen parhaiden muistojen tallentamiseksi.

Illan valomerkki puoli neljältä katkaisee kovan menon ja baarit muuttuvat alkoholittomiksi ja yöruokaa pääsee nauttimaan MUTTA

hempeilijöille luvassa vielä puolen tunnin ajan siirappisia hitaita ja suloisia säveliä, joten nyt fiilistellään loppuun asti.

Lippujen ennakkomyynti 10.5. alkaen Hotelli Sodankylän vastaanotosta. Lippu koko talon tapahtumaan 15€/hlö, valmistuneet 10€/hlö.

Illan turvalliset järjestysmiehet hoitaa Lapin Turvapalvelu