• Hotelli Sodankylä (map)
  • Unarintie 15
  • 99600 Sodankylä
  • Finland

Puumanaisen ketterä ja raadollisenkin rehellinen Anitta on Juupajoen lahja Suomen kansalle. Naisen iästähän ei yleensä saisi puhua, mutta Anitta puhuu. Keski-ikä on tuonut Anittan esitykseen sitä tiettyä charmia mitä lavoille on kaivattu. Pääsemme vihdoinkin näkemään suoraan sisälle keski-ikäisen naisen elämää ja keskelle sen iloja ja suruja. Itseironia ja sarkasmi kukkii ja mikään aihe ei ole liian tabu Anittan käsittelyssä.
Ursula Herlin on kyselyiän ja amerikkalaisen jalkapallon runtelema perheenäiti, joka ei jätä kylmäksi ketään. Improteatterilla itsensä lavakypsäksi keittänyt Ursula pärjäsi Vuoden tulokas 2017 -kisassa loistavasti, ja hänestä povataan Suomen seuraavaa suurta naiskoomikkoa.

Ja mainio keittiömme palvelee jälleen klo 18-23, viimeiset tilaukset klo 22.30.

Tapahtuma järjestetään 2.krs ravintolassa ja etupenkin paikoille pääsee kun tulee ajoissa drinkkibaarin kautta. Narikat salin perällä veloituksetta.

Lippu 12€/hlö

Tervetuloa!