• Hotelli Sodankylä (map)
  • 15 Unarintie
  • 99600 Sodankylä
  • Finland

Tänä vuonna äitienpäivänä keittiö avoinna klo 12-20. Äitienpäivän menun alkuruoka ja pääruoka tulee keittiöstä ja herkullinen jälkiruokabuffet kruunaa juhlan.  Sitovat pöytävaraukset viimeistään 7.5.2018 puh 010 230 5000

Alkuruokaa keittiöstä

Parmesan-valkosipulietanat ja uunituoretta leipää 9,40 L

Katkarapu-caesarsalaatti ja uunituoretta leipää 9,20 L

Saatavana myös gluteenittomana

Pääruokaa keittiöstä

Voissa paistettua rautua 25,30 L, G

yrttiperunoita ja pannukasviksia, bearnaisemousse

Talon Burger bataattiranskalaisilla 17,90 L

150gr kotimainen Black Angus-härän täyslihapihvi, Royal Durum-sämpylä, Cheddarjuustoa, tomaattia, salaattia, punasipulihilloketta, suolakurkkua, remouladekastiketta, aiolia ja  talon coleslaw

Saatavana myös gluteenittomana

Talon flank steakia, viski-bbq-kastikkeella 25,00 L, G

lankkuperunat & pannukasvikset

Jälkiruokabuffet  10,00

Mustikkamoussekakku L

Lemon Curd-moussella & marjamoussella täytetyt crustadit

Suklaatuulihatut suolaisella karamellitäytteellä

Vaniljafudgea, vaahtokarkkeja, Cookies & Royal

 Gluteeniton jälkiruoka keittiöstä

Jäävesi, kahvi/ tee sisältyy hintaan

Sitovat pöytävaraukset ja ruoka-aineallergiat

viimeistään 7.5.  puh 010 230 5000