Jo perinteeksi muodostunut legendaarinen kevätkiertue saa jatkoa.  Ruokailijoille StandUpin aikana pöytävaraukset ennakkoon puh 010-230 5000.Todennäköisesti maailman erikoisin stand up -kiertue Stand Up Kelekka järjestetään jo kuudetta kertaa!
Pääsiäisviikolla koomikot ajavat ympäri lapin moottorikelkoilla esiintyen viikon jokaisena päivänä eri paikkakunnalla.
Ajomatkaa kertyy reilut tuhat kilometriä.
Reitti kulkee järjestyksessä maanantaista sunnuntaihin Luosto, Levi, Ylläs, Muonio, Saariselkä, Sodankylä ja Rovaniemi.
Mukana on jälleen raudanlujia ammattikoomikoita, jotka pitkän ajopäivän päätteeksi naurattavat vielä yleisöäkin pari tuntisen shown aikana.
Matti Patronen on joukon vähiten kokenut koomikko, mutta on jo voittanut mm. Naurun Tasapaino -kilpailun. Jussi Simola on varmasti yksi varmimpia naurattajia Suomessa, niin energistä ja soljuvaa miehen jutut ovat aina. Tommi Mujunen on lajin rakastetuin koomikko, Tommin kanssa on aina mukavaa, niin yleisöllä kuin kollegoillakin. Riku Sottinen on tämän kiertueen salainen ase. Tämän sutjakan miehen setti koostuu sujuvasta improkomiikasta, joka saa katsojan naurunremakkaan jokainen ilta.