• Hotelli Sodankylä (map)
  • 15 Unarintie
  • 99600
  • Finland

Spring Break vol.4 

Lauantaina 3.6. juhlitaan taas Hotelli Sodankylässä perinteiseen tyyliin! Luvassa on jälleen kaikille jotain, eli Krouvissa jamien lisäksi esiintyy Replika ja Rockin' Cocks. Yläkerran hulvattomasta menosta vastaa Pää-Äijistä ja Levin Vinkkarista tuttu Dj Julmari.

 Ennakkoliput tulee myyntiin 22.5.2017 klo 8:00. Lippuja voi ostaa käteisellä Hotelli Sodankylästä. Ennakkolippuja myynnissä yhteensä 200kpl, joten ei kannate liikaa aikailla, nämä on myyty aina loppuun ennen juhlia. Lipun hinta on 10€ (ovelta 15€). Ennakkolippujen seassa on 5 palkintoa sattumanvaraisesti, esim saunailtaa, a'la carte ruokaa yms.

- Tänä keväänä todistetusti VALMISTUNEIDEN kesken arvotaan juhlissa minun henkilökohtaisesti sponsoroima 500€ arvoinen iPad. Kaikki keväällä valmistuneet voi ostaa oman "GRATUATED" lippunsa Hotelli Sodankylästä ennakkoon. Lipun hinta on 10€. Muista ottaa mukaan käteistä ja henkkarit. Nämä liput tulee palauttaa täytettynä yläkerran DJ:lle ennen kello 02. Arvonta suoritetaan noin 2:30.

- KAIKKIEN pääsylipun ostaneiden (ennakko tai ovelta) kesken arvotaan Veikon Koneen sponsoroima JBL Bluetooth (199€) kaiutin. Pääsylippujen takapuolelle voi täyttää nimen ja puhelinnumeron ja lippu palautetaan aulassa olevaan boxiin ennen klo 02. Arvonta noin kello 2:30.

- ESIINTYJISTÄ hieman tietoa:

Eli alakerran Krouvissa esiintyy kaksi bändiä sekä jamityylisesti useita erilaisia viritelmiä eri muusikoiden voimalla. Replika soittaa tunnettuja kappaleita Suomi-iskelmästä aina rajumpaan Rock rallatukseen. Rockin' Cocks soittaa 70-luvun lopulta 80-luvun puoliväliin rokkia, kuten Deep Purple, Ozzy Osbourne, AC/DC, Rainbow ja muutaman klassisen disco biisin heavy-sovituksella. Eli luvassa on varmasti mielekästä nähtävää ja kuultavaa aikuiseen makuun!

YLÄKERRASSA on useampi Dj, jotka soittaa hyvää musaa 90-luvulta tähän päivään. Illan pääesiintyjä on varmasti monelle tuttu kaveri Levin VINKKARISTA ja PÄÄ-ÄIJISTÄ, eli JULMARI. Siinä on semmonen heppu, että taatusti nousee tunnelma tappiin ja meininki on katossa kun tämä mies on lauteilla! Voipi olla, että siellä on myös jotain pientä extraa luvassa niille joilla tanssijalka vipaa ja lanteet on letkeät...sen näette sitten illan aikana ;)

- Muistakaa se käteinen! Kaikki pääsyliput vain käteisellä! Juomaa saa tiskeiltä myös kortilla, mutta se vanha sananlasku pitää edelleen paikkansa, eli "käteisellä olisit jo kännissä".

- Tulkaa ajoissa paikalle. Ovet ja lipunmyynti avataan klo 21:00 ja juhlat alkaa klo 22:00.

Huh, tulihan paljon tekstiä, mutta toivottavasti tuosta nyt selviää kaikki tarpeellinen ja kysymällä loput. Ei muutakuin lämpimästi Tervetuloa vaan kaikille juhlimaan kesän alkua sekä kaikkia valmistuneita! Written by Janne

Hotellista lisäinfoa:

Jos tekee mielesi ottaa juhlista kaikki irti, voit varata majoituksen 50€/hlö/2-hh:ssa per yö ja normi laskuopillahan tämä on siis satasen yö kun otat sen parhaimman kaverin mukaan. Teillä on kummallakin silloin liput juhliin,  majoitus ihan tapahtuman ytimessä, saunan  puhdistavat löylyt ja aamiaisella hiukopalaa antamaan illan jälkeen balanssia. Siitäpä on sitten mukava lähteä kesälaitumelle sunnuntain Dageneftereille!

Varaukset tietysti puh 010-230 5000.

Jos et saa ketään ennakkoon völjyyn, joudut pulittamaan itsestäsi 40€ lisähinnan, jolloin hinnaksi muodostuu 90€, sisältäen edelleen mukavat palvelut. Jos olet tosi puoleensavetävä tai et ole vielä kasvanut erilleen kavereistasi, teillä on mahdollisuus mennä jopa samaan huoneeseen ja tällainen kolmen hengen kimppakiva maksaa päätä kohti 40€. Jotta soitellaanpa niin ei tarvi kesäyössä yksin samoilla....!